Vluchtvoorstel

Voor een ontspannen en zorgenvrije start van uw Down Under avontuur is het belangrijk te kiezen voor de best mogelijke vluchtoptie.

Daarom kiest het Nieuw-Zeeland Huis reeds 10 jaar voor de nationale luchtvaartmaatschappij Air New Zealand.

Air New Zealand: uw perfecte vluchtpartner

Air New Zealand heeft wereldwijd een schitterende reputatie inzake service en comfort en biedt z’n reizigers heel wat voordelen:

 • Dagelijkse vluchten tussen Londen en Auckland
 • Prima verbindingen met Brussel dankzij Star Alliance partner British Airways
 • Stipte vertrek- en landingstijden
 • Rechtstreekse vluchten met slechts één korte fuelstop in LA
 • Heel betrouwbare bagagebehandeling
 • Gastvrije Kiwisfeer aan boord
 • Splinternieuw entertainment systeem, ook in Economy Class
 • Uitstekende maaltijden met Nieuw-Zeelandse ingrediënten & wijnen
 • Kortst mogelijke vlucht (minder dan 24 uur)
 • Voordelige en snelle aansluiting op binnenlandse vluchten
 • Ideale vertrek- en aankomsttijden in België en Nieuw-Zeeland
 • Anderhalve vakantiedag extra ter plaatse in Nieuw-Zeeland
 • Splinternieuwe vloot van Boeing 777-300 vliegtuigen
 • Innoverende nieuwe comfortklassen: Premium Economy & Skycoach
 • Minimale jetlag verschijnselen
 • Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding
 • Beste luchtvaartmaatschappij ter wereld in 2009 en 2011
 • Extra airpoint voordelen dankzij het Star Alliance partnership


Vluchtreservatie

U doet er goed aan uw intercontinentale vluchten tijdig te reserveren. In de praktijk betekent dit 5 tot 11 maand vóór afreis. Dit garandeert u niet alleen de meest voordelige vluchtprijzen maar ook een ideale vluchtroute met een minimum aan tussenstops.

Bij een lange intercontinentale vlucht is het van het grootste belang dat u zorgeloos op uw vakantiebestemming aankomt en uw reisprogramma stipt op tijd kan aanvatten. Onze ervaring terzake leert dat goedkopere vliegtuigmaatschappijen op dit vlak heel slecht scoren met vertragingen of bagageverlies tot gevolg waardoor uw vakantie een chaotische start kan nemen… 

Om dit te vermijden werken we binnen onze reisorganisatie enkel samen met topmaatschappijen als Air New Zealand en Singapore Airlines. Zij vormen uw beste garantie op een vlekkeloze start van uw Down Under vakantie.

Vóór we uw landarrangement kunnen vastleggen, is het noodzakelijk dat u eerst uw intercontinentale vluchten reserveert zodat deze perfect aansluiten bij uw reisprogramma. Opteert u ervoor om uw vluchtreservatie zelf te verzorgen, dan dient u ons uw exacte aankomst- en vertrekgegevens in Nieuw-Zeeland door te geven zodat we op basis hiervan uw landarrangement kunnen inpassen.

Om logistieke redenen kunnen we enkel vluchtreservaties verzorgen in combinatie met één van onze landarrangementen.

 

Vluchtprocedure

Wij onderhouden rechtstreekse contacten met Air New Zealand zowel in Nieuw-Zeeland als Europa. Onze expertise ter zake zorgt voor heel competitieve prijzen waarbij we gebruik maken van alternatieve vluchtroutes gecombineerd met goedkope binnenlandse vluchten om u zo een optimaal vluchtvoorstel te kunnen uitwerken.

Om uw vluchtaanvraag snel te kunnen behandelen, is het essentieel dat u het info-aanvraag formulier op onze site volledig ingevuld aan ons doormailt.

Op basis van uw gegevens zullen wij een vluchtvoorstel aanvragen bij onze diverse partners en een tijdelijke zeteloptie nemen bij de luchtvaartmaatschappij met het aantrekkelijkste voorstel.

Even later ontvangt u onze vluchtofferte in uw mailbox samen met een verzekeringsvoorstel inzake reisbijstand en annulering. Indien onze offerte uw goedkeuring geniet, ontvangt u per kerende uw detailfactuur samen met alle vluchtgegevens. De betaling van de tickets kan via (internationale) overschrijving of op basis van uw kredietkaart gegevens. Wie voor de laatste optie kiest, zullen we om veiligheidsredenen telefonisch contacteren voor het doorgeven van de betrokken informatie.

Hou er rekening mee dat we uw zetelreservatie in het vliegtuig maximaal vijf dagen kunnen verzekeren. Het is dan ook belangrijk dat we uw betaling binnen deze termijn ontvangen.

Nadien zetten we uw voorlopige vluchtoptie om in een definitieve boeking waardoor u verzekerd bent van uw plaatsen op het vliegtuig. De elektronische tickets worden u later via e-mail toegestuurd.

 

Binnenlandse vluchten

Ons Reishuis neemt bewust afstand van onrealistisch drukke reisschema’s die we nog te vaak terugvinden in het traditionele reisaanbod voor Nieuw-Zeeland. De afstanden ter plaatse worden door heel wat buitenlandse vakantiegangers fel onderschat met een oppervlakkige reiservaring tot gevolg en onvoldoende tijd om echt van de natuurpracht te genieten.

Om dit te vermijden lassen we in onze landarrangementen zoveel mogelijk binnenlandse vluchten in die u toelaten minder interessante gebieden te overvliegen en uw reisafstand aanzienlijk in te korten. Hierdoor kan u een rustig reistempo aanhouden en ook meer afgelegen natuurparels aan uw rondreis toevoegen.

Uw landarrangement start of eindigt vaak in ons Nieuw-Zeeland Huis in Golden Bay. Dit heeft als bijkomende voordeel dat u uw reisafstand met minstens vijfhonderd kilometer inkort en het volledige Zuidereiland op één enkele reis kan bezoeken. Uw verblijf in onze Lodge zorgt bovendien voor een aangename vakantie start of een ontspannen strandvakantie net vóór uw terugreis richting België.

 

Vuchtopties Air New Zealand

Een gedetailleerde beschrijving van de verschillende vluchtklassen bij Air New Zealand vindt u hier. Voor een voorsmaakje van uw Air New Zealand experience, kan u de filmpjes bekijken die in bijlage op deze website pagina te vinden zijn.