Vluchtopties

Voor uw vluchtreservatie bij Air New Zealand heeft u de keuze uit drie vliegtuigklassen :

Economy Klasse

Met de Long- Haul Economy klasse stelt Air New Zealand een nieuwe norm inzake langeafstandsvluchten. Zitcomfort, maaltijden en ontspanningsmogelijkheden aan boord werden op een innoverende wijze verheven naar een nieuwe kwaliteitsstandaard.

 

Nieuw ontworpen Economy zetel
De nieuwe vliegtuigzetels bieden uiterst aangenaam zitcomfort waarbij de armsteunen volledig in de zetels kunnen verdwijnen. Het nieuw ontworpen slaapkussen hecht zich nu vast aan uw hoofdsteun waardoor het niet meer vanonder uw hoofd kan wegglijden.
Unieke catering service
Naast de traditionele vers bereide vliegtuigmaaltijden, kan u op de Air New Zealand vluchten vanaf nu ook snacks en tussendoortjes doorlopend verkrijgen. Bovendien kan u genieten van een Nieuw-Zeelandse wijndegustatie. Benieuwd? Klik dan hier voor een inspirerende blik in de Air New Zealand keuken…
Uitgebreide ontspanningsmogelijkheden
Het entertainment systeem zorgt voor een aangenaam tijdverdrijf. Liefst 580 uur aan ontspanning wachten op u onder de vorm van muziek, films, documentaires en videospelletjes. Al dit moois krijgt u te zien op een 10.6” scherm met touch screen bediening. Zelfs aan een aansluiting voor uw i-pod is gedacht !
Economy Skycoach
Wenst u extra ruimte of reist u als gezin met kleine kinderen, dan is de nieuwe Economy Skycoach net wat u zocht. De Skycoach is een trio van drie Economy zetels die samen een multifunctionele ruimte vormen. Ideaal om te ontspannen, languit te genieten of om een speelhoekje te creëren voor de kinderen. M.a.w. uw eigen sofa op het vliegtuig ! Klik hier voor meer informatie.

 

Premium Economy Klasse

Premiun Economy check-in
Uw Premium ervaring start ruim voor u aan boord van het vliegtuig stapt… Reeds vanaf de check-in op de luchthaven geniet u van een voorkeurbehandeling. U hoeft niet meer in de rij te staan en kan onmiddellijk uw bagage inchecken, waarna u gebruik kan maken van de Air New Zealand lounge met alle faciliteiten.

 

Bekroond zetelontwerp
De gloednieuwe Premium Economy cabines munten uit door hun innoverend design. De zetelrijen in het midden zijn ontworpen voor koppels zodat u samen kan relaxen of de zetels naar elkaar toedraaien om een maaltijd te nuttigen. Hierbij wordt uw eigen ruimte niet beperkt door het achterover hellen van passagierszetels op de rij voor u. Klik hier voor een blik op de zetelconfiguratie in de nieuwe 777-300 toestellen.
Uitgebreid entertainment systeem
Net als in Economy Class kan u genieten van maar liefst 580 uur aan ontspanning onder de vorm van films, documentaires, muziek en videospelletjes. Dit alles dankzij het nieuw ontworpen 10.6” scherm met touch screen bediening.
Heerlijke keuken
Voor de Premium Economy klanten werd een special delicatessen menu samengesteld met passende Nieuw-Zeelandse wijnen. Heeft u behoefte aan een snelle hap of tussendoortje? Dan kan u dit eenvoudigweg aanvragen via uw entertainment menu. Voor een inspirerende kijk in de nieuwe Premium Economy keuken, klikt u hier.

 

Business Premier Klasse

 

Echte bedden, geen zetels met excuses…
De luxueuze 22” wijde lederen zetel vouwt zich indien gewenst open tot een volwaardig 6’.7” bed, één van de langste in de lucht… Bovendien zijn de bedden voorzien van een nieuwe dikkere matras met donsdeken en volwaardig hoofdkussen.
Culinaire verwennerij
In de Business Premier cabines wordt u als klant verwend met een onvergetelijke culinaire ervaring. De maaltijden werden speciaal door gerenomeerde Kiwi Chefs samengesteld met een menu gaande van Eggs Benedict tot tapas gerechten. En natuurlijk mocht een uitgebreid gamma van speciaal geselecteerde Nieuw-Zeelandse wijnen niet ontbreken. Hier vindt u alvast een voorproefje…   
Direct entertainment
Van bij het opstijgen tot bij de landing kan u genieten van een nieuw ontworpen entertainment systeem met een groot 12.1” breedbeeld scherm met touch screen bediening. Ideaal om de laatste films mee te pikken of een boeiende documentaire of sportgebeurtenis live te beleven. De nieuwe koptelefoons zorgen voor een kristalheldere klank zonder storende omgevingsgeluiden.   
Exclusieve Business Premier diensten
Naast een premium check-in en het gebruik van de Air New Zealand lounges in Auckland, Londen en Hong Kong, wordt u als Business Premier klant extra in de watten gelegd met een leuke geschenkkit. Hierin vindt u ondermeer La Prairie oogzalf, lipbalsem en bevochtiger, sokken, ooglapjes, tandenborstel kit, oordopjes en balpen.