Reisvoorstellingen

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden...

Als vakfotografen en natuurminnaars zijn we ideaal geplaatst om u aan de hand van boeiende fotoseries een duidelijk beeld te schetsen van wat Nieuw-Zeeland u te bieden heeft. 

Voor wie rust, natuurpracht en gastronomie als de 3 hoofdingrediënten beschouwt van een geslaagde vakantie, is Nieuw-Zeeland dan ook dé vakantiebestemming bij uitstek.

Reisvoorstellingen

Op onze reisvoorstellingen nemen wij u mee naar het andere Nieuw-Zeeland, ver van platgetreden paden en drukke vakantiecentra. Onze wereld is immers die van de sfeervolle verblijven waar gastvrije 'Kiwi’s' u verwelkomen en locale gidsen hun natuurgeheimen en omgeving met u delen. Samen met onze gedetailleerde routebeschrijvingen zal u zo het échte Nieuw-Zeeland leren kennen!

Kom die 'andere' wereld samen met ons ontdekken. Het betekent zonder meer de start van een onvergetelijk natuuravontuur 'Down Under'.

Zaterdag 25 mei 2019

Reisvoorstelling 'Programma's 2019-2020'
Locatie: Presentatieruimte Zuiderhuis - Wereldreizen, Sint-Annaplein 34, 9000 Gent
Aanvang 16.00u. Gratis toegang! Einde voorzien rond 19.30u.
Gelieve uw plaatsen te reserveren via info@nieuwzeelandhuis.com

Persoonlijke reisbespreking

Dankzij de moderne communicatiemiddelen als internet telefoon en e-mail is het mogelijk om u vanuit ons hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland een volledig uitgewerkt reisvoorstel op te maken. Waar nodig nemen we telefonisch met u contact op om uw reis persoonlijk te bespreken of u een antwoord te bieden op uw vragen.

Desalniettemin houden we eraan om u ook persoonlijk te ontmoeten. Elk jaar van mei tot oktober reizen we daarom richting België om onze Nieuw-Zeeland liefhebbers te ontmoeten in onze presentatieruimte te Geraardsbergen. U bent er van harte welkom voor een vrijblijvende reisbespreking of de detailuitwerking van uw geboekte rondreis. Voor een afspraak volstaat het een mailtje te sturen naar info@nieuwzeelandhuis.com.