Reisvoorstellingen

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden...

Als vakfotografen en natuurminnaars zijn we ideaal geplaatst om u aan de hand van boeiende fotoseries een duidelijk beeld te schetsen van wat Nieuw-Zeeland u te bieden heeft. 

Voor wie rust, natuurpracht en gastronomie als de 3 hoofdingrediënten beschouwt van een geslaagde vakantie, is Nieuw-Zeeland dan ook dé vakantiebestemming bij uitstek.

Reisvoorstellingen

Op onze reisvoorstellingen nemen wij u mee naar het andere Nieuw-Zeeland, ver van platgetreden paden en drukke vakantiecentra. Onze wereld is immers die van de sfeervolle verblijven waar gastvrije 'Kiwi’s' u verwelkomen en locale gidsen hun natuurgeheimen en omgeving met u delen. Samen met onze gedetailleerde routebeschrijvingen zal u zo het échte Nieuw-Zeeland leren kennen!

Kom die 'andere' wereld samen met ons ontdekken. Het betekent zonder meer de start van een onvergetelijk natuuravontuur 'Down Under'.

Vrijdag 18 mei 2018

Reisvoorstelling 'Programma's 2018'
Locatie: Presentatieruimte NZ Huis, Lessensestraat 53, 1e verd., Geraardsbergen
Aanvang 19.00 u. Gratis toegang! Einde voorzien rond 22.30u.
Gelieve uw plaatsen te reserveren via info@nieuwzeelandhuis.com

Persoonlijke reisbespreking

Dankzij de moderne communicatiemiddelen als internet telefoon en e-mail is het mogelijk om u vanuit ons hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland een volledig uitgewerkt reisvoorstel op te maken. Waar nodig nemen we telefonisch met u contact op om uw reis persoonlijk te bespreken of u een antwoord te bieden op uw vragen.

Desalniettemin houden we eraan om u ook persoonlijk te ontmoeten. Elk jaar van einde juni tot begin september reizen we daarom richting België om onze Nieuw-Zeeland liefhebbers te ontmoeten in onze presentatieruimte te Geraardsbergen. U bent er van harte welkom voor een vrijblijvende reisbespreking of een detailuitwerking van uw geboekte rondreis. Voor een afspraak volstaat het een mailtje te sturen naar info@nieuwzeelandhuis.com.