Ons reishuis

Heeft het Puur Nieuw-Zeeland gevoel ook u te pakken ?

Dan willen we graag uw gids zijn tijdens uw ontdekkingsreis door dit stukje natuurparadijs op aarde.

Reeds twaalf jaar specialiseert ons Reishuis zich in privé begeleide rondreizen en individuele landarrangementen. En dat met groot succes.

Ons Nieuw-Zeeland Huis is nu uitgegroeid tot een full-time onderneming waarbij Sonja en ikzelf persoonlijk instaan voor het ontwerp en de uitwerking van elke reis.

Uw vakantiedroom waarmaken is hierbij onze grootste voldoening!

 

Wie zijn we?

Na een loopbaan van ruim 20 jaar als natuur- en portretfotografen in België, besloten we professioneel nieuwe wegen te bewandelen en onze ervaring inzake reisbegeleiding te combineren met onze passie voor fotografie en voor Nieuw-Zeeland in het bijzonder.

Elk jaar van september tot juni verblijven we daarom in Nieuw-Zeeland om in te staan voor de persoonlijke verwelkoming en begeleiding van onze klanten. Na het toeristisch seizoen trekken we er zelf op uit en verkennen we nieuwe attracties, wandelingen en accommodaties. Zij vormen de inspiratiebron voor onze exclusieve programma's die ver verwijderd liggen van het traditionele reisaanbod voor Nieuw-Zeeland.

 

Onze doelstellingen

Aan het ontstaan van ons Nieuw-Zeeland Huis ging twee jaar van intensieve voorbereiding vooraf. Het is van bij het begin onze doelstelling geweest om met een minimum aan uitbatings- en personeelskosten, onze reizigers een unieke reiservaring aan te bieden. Perfecte service, topkwaliteit en eerlijke prijzen zijn dan ook de drie peilers waarop ons Nieuw-Zeeland's Reishuis gegrondvest is.

 

Nieuw-Zeeland, onze tweede 'thuis'

Na twaalf jaar leven en werken ter plaatse mogen we stellen dat Nieuw-Zeeland nu onze tweede 'thuis' is. Onze jarenlange aanwezigheid ter plaatse laat ons toe het land door en door te verkennen en onze landenkennis telkens weer te verrijken. Met enige trots durven we stellen dat we door de jaren heen echte Nieuw-Zeeland 'specialisten' geworden zijn. Uw reisprogramma komt hierdoor tegemoet aan de Vlaamse reisnormen inzake comfort en gastronomie.

Dankzij onze aanwezigheid ter plaatse geniet u van een echt 'thuisgevoel' waarbij we uw Nederlandstalig aanspreekpunt zijn voor alle vragen, bijstand en advies. Bovendien wacht u een gastvrij Vlaams onthaal tijdens uw verblijf in Golden Bay. Dankzij onze Vlaamse 'roots' kennen we de behoeften van onze reizigers als geen ander en houden hiermee ook terdege rekening bij de uitstippeling van onze programma's en de selectie van onze accommodaties. We werken daarom ook rechtreeks met u en onze leveranciers wat de prijs en kwaliteit van uw rondreis enkel ten goede komt.

 

Ons Reishuis in België

Jaarlijks reizen we voor een paar maanden richting Vlaanderen om in te staan voor de promotie van onze reizen. Een unieke gelegenheid om met ons persoonlijk kennis te maken of uw rondreis met ons te bespreken.

Wie het Puur Nieuw-Zeeland gevoel écht wil beleven, komt daarom best even langs op één van onze audiovisuele ontdekkingsreizen door Nieuw-Zeeland. Een eenvoudige afspraak via e-mail volstaat. Het betekent vaak ook de start van een onvergetelijk reisavontuur Down Under!

 

Het échte Nieuw-Zeeland gevoel

Hoe creëren we reizen die beter en completer zijn dan andere reizen?
Vooreerst dankzij onze gedrevenheid waarbij we u enkel het allerbeste wensen aan te bieden. Maar ook door ons verblijf ter plaatse waarbij we ons lieten leiden door onze passie voor natuur, avontuur en fotografie en zo de meest wonderlijke plaatsen in Nieuw-Zeeland voor u ontdekten.

Hieruit ontstonden één voor één droomreisroutes met uitzonderlijke overnachtingplaatsen waarbij je de Kiwi’s, hun land en hun cultuur écht leert kennen. Dat we hierbij de platgetreden paden en drukke toeristische routes achter ons laten, spreekt voor zichzelf...

 

Een prikkeling voor alle zintuigen

Beelden van spuitende geisers, spectaculaire fjorden, weelderige regenwouden en goudgele zandstranden laten zelfs de meest bereisde vakantieganger even wegdromen…

Nieuw-Zeeland laat geen enkel zintuig onberoerd! U geniet er van de stilte, het ruisen van de zee, het gezang van de vogels en de steeds wisselende natuurlandschappen. Maar, last but not least, van de oprechte warmte en vriendelijkheid van de Kiwi’s zelf.

Of u nu alleen reist of met familie of vrienden, met het Nieuw-Zeeland Huis bent u verzekerd van een buitengewone vakantie en een onvergetelijke reiservaring!
Weet dat elke reis die we uitwerken het resultaat is van een jarenlange landenkennis waarbij alles voor u tot in de kleinste details wordt verzorgd.

We kijken er dan ook naar uit om u persoonlijk welkom te mogen heten in het land van onze dromen!

Filip Rasquin
Nieuw-Zeeland Huis