Klantenreacties

ONVERGETELIJKE REISERVARING 

Dag Sonja en Filip,

Het is een avontuurlijke reis aan het worden, de glimwormen, de helicopter, de jet boot.
De grotwandeling om de glimwormen te zien was wel HEEL avontuurlijk. Ik verdenk Filip er een beetje van ons niet alles te hebben verteld hetgeen tijdens die excursie gebeurt om de surprise geheel te houden.........(positieve verdenkingen, sloeber dat hij is....) maar het was onvergetelijk!!
De aan- en uitkledijpartij was ook al een belevenis op zich........Adam en Eva hebben er niets aan. Werkelijk op en topavontuur. Deze die naar Nieuw Zeeland komt en dit niet heeft gedaan, heeft Nieuw Zeeland niet gezien en beleefd.

Het logement is tot nu toe ZEEEEER GOED, verzorgd, vriendelijke ontvangst, behulpzaam. Proficiat, u heeft uw verkenningen goed gedaan.

De manier van reizen die we nu meemaken hebben we tot nu toe nooit gehad. Het is ALLES: people, nature, adventure, water, mountains, rivers, creeks, flowers, sheep, bush and good food en beer.
Mag ik ook vragen om onze beste groeten over over te maken aan Eliana: ons verblijf bij jullie was maar enkele dagen, maar deze zullen we nooit vergeten en dat menen we.
Olga en Patrick Mincke, Oudenaarde.

 

GESLAAGDE REIS DOOR NIEUW-ZEELAND

Heerlijk verblijf en ideale afsluiter van een meer dan geslaagde reis door Nieuw-Zeeland. Bedankt voor alle zorg en begeleiding.
Nele Bogaerts & Geert De Haes, Wommelgem.

 

ADEMBENEMEND 

Er zijn geen woorden voor! Adembenemende natuurpracht. Lekker eten en drinken. Toffe groep en vooral fantastische reisleiders.
Lutgart & Walter Van Eeckhoudt, Denderhoutem.

 

DE PERFECTE REIS

Ongeloof, verwondering en vooral bewondering voor zoveel schoonheid en vooral kunde! Dit was gewoon de perfecte reis! Proficiat aan de reisleiders, beter kan niet!
Annick & Ronny Cromphaut, Geraardsbergen.

 

HARTELIJK DANK 

Hartelijk dank dat wij mochten delen in de passie van een zeer goed georganiseerd professioneel reisleidersteam en op die manier onze verwachtingen om Nieuw-Zeeland als adembenemend land te ontdekken, volledig konden invullen.
Hilde & Eddy Van Eeckhoudt, Affligem.

 

PROFICIAT 

Sonja & Filip, we hebben niet alleen een prachtig land leren kennen, maar ook 2 mooie mensen, die er door hun inzet en organisatie, dagelijks in slagen mensen te laten delen in hun enthousiasme. Proficiat, met wat je in deze korte periode reeds hebt bereikt! Jullie hebben een droomlocatie gecreëerd.
Anne & Chris Martens, Knokke-Heist.

 

PRACHTIGE ORGANISATIE

Bedankt voor deze prachtige georganiseerde reis. Ik heb kennis kunnen maken met dit prachtige land en zijn inwoners dank zij jullie inzet. Ik hoop dat ik jullie terug kan ontmoeten op een volgende reis om de gemiste stukjes Nieuw-Zeeland te ontdekken.
Peter Luxem, Boechout.

 

WE HEBBEN GENOTEN EN ZULLEN ER NOG LANG AAN TERUGDENKEN...

Helaas zijn we intussen alweer twee dagen terug thuis en genieten we nog altijd na van de geweldige vakantie die we hebben gehad.

Alles was zeer goed geregeld en piccobello in orde. We hebben zowel genoten van het aangename gezelschap van de uitbaters van de B&B’s, de verschillende activiteiten (we hebben o.m. een pinguïn van op 2 meter afstand gezien), de verschillende bezienswaardigheden en natuurlijk de Nieuw-Zeelandse natuur. Het enig nadeel was dat we niet alles hebben kunnen doen/bekijken wat er in jullie documentatie stond... maar dat geeft ons natuurlijk een reden om ooit nog eens terug te keren...

Dus hartelijk bedankt voor deze geweldige vakantie, we hebben ervan genoten en zullen er nog lang aan terugdenken...
An en Dimitri Vandenborn, Zonhoven

 

GEWELDIG 

Geweldige locatie als ideaal eindpunt van een geweldige reis. Bedankt voor de goeie ontvangst in een stukje ontspannend Vlaanderen in Nieuw-Zeeland.
Loes & Steve Schoonooghe, Leuven.

 

BEDANKT VOOR ALLE HULP

Wij hadden jullie graag nog eens bedankt voor al de hulp en info en het uitgebreide informatie pakket die we van jullie hebben gekregen voor onze reis door Nieuw Zeeland. Het was een zeer mooie reisroute die jullie voor ons hadden uitgestippeld, die ook duidelijk was uitgeschreven. We hebben ook zeer genoten van het verblijf in jullie lodge, van jullie ontvangst en het lekker ontbijt en de mooie kamer. En we danken jullie ook, dat jullie tijdens ons verblijf, de rest van onze reisroute nog eens mee hebben overlopen, dat maakte het nog makkelijker voor de rest van onze reis. 

We hebben massa's foto's, die we nog steeds aan het selecteren zijn... Het weer zat wel niet altijd mee, we hebben nogal veel regen gehad. Maar die namen we er gewoon bij. En zoals je zei... de fjorden zijn pas mooi als het veel geregend had, en dat was dan ook zo... 

Eigenlijk was 4 weken ook wat kort... De volgende keer (hopelijk komt die er nog) komen we voor langer, zodat we wat meer tijd hebben om rustig te wandelen en meer te genieten.
Nog eens bedankt, en misschien tot later, als we terugkomen over enkele jaren.
Katti Feyten & Mien Gabriels, Gent

 

PRACHT HUWELIJKSREIS 

Bedankt voor het organiseren van onze prachtige huwelijksreis! We vonden de laatste 4 dagen in jullie mooie B&B ook fantastisch. Hopelijk kunnen we samen met ons dochtertje nog eens terugkomen.
Dimitri & Inge Sanders, Brugge.

 

KIA ORA

Hoe is het leven daar in Golden Bay?  Hier hebben we een witte kerst achter de rug! Langs deze weg willen we je jullie nogmaals bedanken voor hetgeen wij hebben mogen ervaren Down Under! Ongetwijfeld hadden we zelf niet half zo goed kunnen doen!
David Denayer,  Bart Wouters & Wim Walschot, Huizingen

 

VERWONDERING - BEWONDERING - DANKBAARKEID

De Vlaamse dichter Jan van Nijlen schreef ooit over reizen : "Reizen is het anker lichten der kleine vaart, om het schip te laten varen op de zeeën der wereldkaart ..." In gewone mensentaal wil dat zeggen: laat de kleinheid en de alledaagsheid  van het dagdagelijks leven even los, om je beperkte kijk te verbreden tot een wijde wereldblik ...Ik wil hier niet een opsomming geven van alles wat we gezien en meegemaakt hebben. Wel wil ik proberen te verwoorden welke gevoelens we daarbij hadden en ik wil mij daarbij beperken tot drie, nl. verwondering, bewondering en dankbaarheid.

Vooreerst een overweldigend gevoel van VERWONDERING!

Verwondering over zoveel natuurpracht : de sounds of de indrukwekkende ondergelopen rivierdalen die als blinkende meren tussen de beboste berghellingen oogden, de breedwaaierende stranden met hun eindeloze horizonten, de woeste golven die zich te pletter beukten tegen eeuwenoude rotswanden, de grootse gletsjers  van Mount Couck en Franz Josef, de mystiek van de mysterieuze fjorden ... Verwondering over de enorme diversiteit van planten, bomen en dieren, over de kleuren, de geuren, de vormen, de geluiden, over de voelbare rust en hoorbare stilte ....

Die ver-wonder-ing  stemde ons tot verinnerlijking : we sloegen de wonderen op  onze innerlijke harde schijf ...

Naast verwondering was er ook heel vaak een gevoel van BEWONDERING!

Bewondering voor de manier van deze reisorganisatie: alles was tot in de puntjes én met intense liefde voorbereid. Bewondering voor de immense, gigantische kennis van zaken van onze reisleider. Filip maakte ons wegwijs met allerlei interessante weetjes en openbaarde ons de geheimen van New-Zealand. Hij was een levende encyclopedie van dit land dat hij kent als een ander. Bewondering ook voor de grote liefde van Sonja ven Filip voor hun nieuwe vaderland. Zij leerden ons New-Zealand niet alleen kennen maar ook aanvoelen .... Zij vertelden met hun hart ... en waar het hart van vol is, loopt de mond van over ...

Naast verwondering en bewondering ook een diep gevoelen van DANKBAARHEID.

Dankbaarheid om zoveel mooie momenten die soms onwerkelijke droombeelden waren ...  Dankbaarheid om de kennismaking en de ervaring met de binnenkant van New-Zealand: de authentieke  logies, de met grote zorg uitgekozen eetgelegenheden, de typische winkeltjes en originele museums ...

Dankbaarheid ook voor de bezorgdheid en de vele attenties van onze reisleiders: de loodzware valiezen die al naar onze kamers waren versjouwd, de verzoekjes en de wensen waaraan met glimlachende welwillendheid voldaan werd ... Dankbaarheid ook voor mekaar. Voor de vele lachmomenten die een sfeer van ontspanning en relativering brachten.  Vooral humorist Ronny tapte uit  zijn beste vaatjes ... Verder droeg iedereen op zijn manier zijn steentje bij. 

Dankbaarheid tenslotte omdat we onze eigen kleine kanten konden overstijgen en oog hadden voor mekaars noden en voor het belang van de groep: groepsenergie is onstuitbaar!

Verwondering, bewondering en dankbaarheid waren de overheersende gevoelens van deze onvergetelijke reis. Sonja en Filip, wij hopen dat jullie nog vele mensen deelgenoot mogen en willen maken van zo'n unieke ervaringen. Waarom? 

De Engelse dichter Shelly geeft het antwoord : "A thing of beauty is a joy forever...!"
Harry van Lint, Rijmenam

 

IK HEB ZOVEEL GENOTEN...

Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige reisbegeleiding, de mooie route die jullie hadden uitgestippeld, de prachtige accomodaties en niet te vergeten het mooie weer. Ik heb zoveel genoten en gezien, dat ik er zelfs namen van collega's op het werk heb moeten wissen om het een plaats te geven in mijn hersenpan. Ik weet niet wat ik nu heb geformateerd tijdens het terugplaatsen van die namen. Ik vrees het ergste...
Jeroen Van Alphen, Lelystad - De 'ollander die geen Belg mocht worden...

 

ONVERGETELIJK 

Hartelijk dank voor het organiseren van onze onvergetelijke huwelijksreis in dit wondermooie land! De mooie landschappen, ongerepte natuurm vriendelijke mensen,... zullen ons steeds bijblijven. Ons verblijf in Golden Bay was een mooie afsluiter van onze rondreis door Nieuw-Zeeland.
Manuel & Marijke Van Wesemael, Lubbeek.

 

DANK JE WEL

Een warme 'dank je wel' voor deze heerlijke vakantie. Onvergetelijke dagen die één na één te vlug voorbij vlogen! Nieuw-Zeeland is onuitputtelijk mooi, intense beelden van de wonderbare natuur blijven ons altijd bij. Heerlijke pick-nicksm leuke restaurantjesm prima logies...vooral jullie lodge... Waauw! Filip & Sonja, jullie zijn fantastische reislei(ij)ders, maar vooral zeer 'warme mensen'. Geen vaarwel...tot ziens!!!!
Elly Janssen & Paul Vangoidsenhoven, Boutersem.

 

PERFECTIE

Weinig dingen zijn in het leven perfect... Een maand verblijf in Nieuw-Zeeland gecoördineerd door Sonja & Filip benadert de perfectie. Het afscheid maakt het nog zo moeilijker door het warme onthaal en het uitmuntend vakmanschap die jullie iedere dag ten toon spreiden. Duizendmaal bedankt dat we van jullie kleine paradijs hebben mogen meegenieten! Tot weerziens.
Dirk & Ellen Tavernier, Zottegem.

 

HAERE RA

Wij kunnen niet echt verwoorden wat een prachtige reis dit voor ons was. Zo'n prachtig land ontdekken op de manier dat jullie dit voor ons gedaan hebben zullen er niet veel nadoen en ons zeker bijblijven. Wij hebben veel bewondering voor jullie inzet, gedrevenheid en passie en zijn heel blij dat jullie droom (en droomhuis) verwezenlijkt wordt in deze wondermooie omgeving! Wij zullen jullie niet vergeten en danken jullie honderdmaal voor deze superreis. Haere Ra.
Wim & Lieve De Grauwe, St Genesius Rode.

 

DANK 

Dank voor deze prachtige reis. Jullie zijn fijne mensen. Blij jullie ontmoet te hebben. Het blijft in mijn geheugen, maar vooral in mijn hart. Veel succes nog.
Chantal Coussement, Eke.

 

GENOTEN VAN BEGIN TOT EINDE

Enorm bedankt voor het warme onthaal, de gastvrijheid, het organiseren van deze onvergetelijke reis. Wij hebben ervan genoten van begin tot einde, bedankt!
Gaby & Laurent Nivelle, Turnhout.

 

LIVE THE LIFE YOU'VE IMAGINED

Sonja & Filip, wij willen jullie hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke huwelijksreis in het land met waarschijnlijk de mooiste natuur van heel de wereld. Bedankt voor de goede voorbereiding, de vele tips en jullie inzet en gastvrijheid tijdens ons verblijf in Golden Bay. Wij zullen met veel plezier terugdenken aan deze 4 weken. Nog veel succes alleszins met al jullie plannen in dit mooie NIeuw-Zeeland!
Martine & Peter Neefs, Haacht.

 

HET BEGON MET...

Alles begon met een prachtige, op maat gemaakte diapresentatie en ondertussen mochten we genieten van een Geraardsbergse degustatie. We waren meteen verkocht... dit wordt onze volgende vakantie-destinatie. Later kregen we via 'de post' een uitgebreide Nieuw-Zeeland documentatie. Tijdens onze reis waren we getuige van een perfecte organisatie. Zelf deden we aan vogelobservatie en planten determinatie. Woorden te kort voor de gastvrijheid in de Bay Lodge accommodatie en een pluim voor de breakfast presentatie. We keren nu terug naar huis met een gevoel van adoratie, appreciatie en relaxatie. Wellicht wacht ons nu in België een ware en moeilijke aclimatisatie...
Patrick & Nadine Rouckhout-Vermeersch, Zottegem.

 

STUKJE PARADIJS OP AARDE

Nieuwe wegen gingen voor ons open
die we bewandelden met alle lust
zwerver, schelpen raper, in hart en nieren
de wereld voor ons wer gekust.
 
Sterren staren in 't donkerste donker
voelen...met de aarde één zijn
uren aan 't water stilte vergaren
vogels in hun vlucht volgen, één groot festijn.
 
Genieten van zoveel moois
aan de woeste kust de zee ruiken
met de zilte wind door ons haren
uren lopen door bossen en struiken.
 
Nieuw-Zeeland, nu ook mijn stukje Paradijs op Aarde.
Wim en Inge Franssen, Lanaken.